Mplify is

Mplify is een marketingcommunicatie-desk voor copy, advies, strategie en projectbegeleiding. Opgezet naar aanleiding van de toenemende vraag bij startende bedrijven en MKB voor snelle marcom oplossingen. Er is een acuut probleem en die vraagt om een oplossing. Niet morgen, maar nu. Tuurlijk, zonder een gedegen basis is communicatie stuurloos, maar in de meeste gevallen heb je die basis al in de vorm van jouw ondernemings- of marketingplan. Je wilt van start. Gehoord en gezien worden. Je communicatie versterken. Denk je al in middelen of wil je eerst een goed communicatieplan en dan zo snel mogelijk stappen maken? In beide gevallen biedt Mplify het antwoord dat je wilt horen.

Bij jou of bij mij?

Mplify werkt aan kleine & grote projecten. In beide gevallen zijn ze groot voor jou en van belang genoeg om uit te besteden. En dan wil je werken met iemand die weet wat gebeuren moet en u dat gevoel ook geeft. Dat doen we vanaf onze werkplek maar net zo makkelijk op een werkplek binnen jouw organisatie. Jouw keus.

Glashelder

Mplify is helder. We kunnen hier veel woorden aan vuil maken maar eenvoudiger dan dit krijgen we het niet: opdracht is opdracht en de factuur is gelijk aan de begroting.

1 + 1 = 3

Mplify werkt graag samen. Met jou, met jouw mensen of partners, of met ons eigen netwerk van specialisten in creatie/design, media advies, middelenontwikkeling en uitvoering. De ervaring leert dat we samen meer kunnen dan we afzonderlijk dachten tot in staat te zijn.