Mplify doet

Mplify versterkt marketingcommunicatie. Met relevante copy, to-the-point advisering en strak projectmanagement. Ik werk met je samen op basis van wat jij mij vertelt en aanlevert. Met jouw doel als mijn startpunt en exposure en impact als onderdeel van het doel.

 

tekst of copy

Ik schrijf tekst en copy, waarbij de eerste boeit en de tweede boeit én aanzet tot actie. Elke tekst moet relevant zijn voor de lezer. Zonder relevantie kijkt er niemand. Ja, misschien naar het plaatje. Maar als de kop niet triggert, scrollen, bladeren of zappen we direct door.

advies en strategie

Als je niet precies weet hoe je je communicatie wilt aanpakken, dan is klakkeloos beginnen geen optie en nogal zonde van je geld en inspanning. Nadenken, sparren, overleggen en een aanvalsplan maken is beter.

projectmanagement

Je plan is er, de actie kan starten maar je mist mankracht. Je mist een teamleider die het project van A tot Z in de vingers heeft en een team kan aansturen, of je zoekt een projectmanager die het project snapt, begeleidt en het binnen planning en budget tot een goed einde brengt.