> tekstschrijven & copywriting [off- en online]

  • Short / long copy
  • Nieuwsbrieven
  • Redactie (magazine / e-zine)
  • Vertalingen
  • Interviews

De lengte van de tekst is niet bepalend, wel de relevantie ervan voor de lezer

Copywriting moet leiden tot een doel, tot een actie bij de lezer. Daarom schrijven we op basis van 'concept'. Zo bepalen we eerst wat de doelgroep zoekt en wat juist niet. Want pas als je weet wat mensen tegenhoudt, weet je hoe je ze in beweging krijgt. Vervolgens stellen we emoties centraal waarvan we zeker weten dat die van belang zijn bij de overweging. Want 'emotie' is de basis waarop we allemaal al onze keuzes maken. En pas dan bepalen we welke weg we inslaan om die 'doelgroep' te bereiken en te overtuigen.

Tekstschrijven is net wat anders dan copywriting. Het doel is hier dat de tekst lekker leest, informatief is of simpelweg vermaakt. Maar ook hier geldt dat de tekst moet raken zodat je als lezer geboeid wordt. Voor elk onderwerp verdiepen we ons in de materie. Bij voorkeur krijgen we die van jou, of we dompelen ons onder in het internet.

 

Mplify schrijft voor: Antea Group . Grohe Nederland . Join!forkids . Kindcentrum De Optimist in Huizen . Dierenbeschermingcentrum Amersfoort . Originals werving & selectie . 8 uur overwerken voor het goede doel . alleenjongens.nl . doobuddies.nl . FieldApps

 

Vraag ons gerust naar eerder geschreven werk of check:

Voorbeeld van interview/redactionele tekst voor AnteaGroup

Voorbeeld van online copy voor Grohe op Bol.com